Достапни линкови

Крај на мобилните оператори од Србија на Косово?


Косовската телекомуникациска регулаторна агенција најави дека ќе продолжи со отстранување на предавателите на мобилните оператори од Србија. Шефот на агенцијата Екрем Хоџа, изјавил за косовските медиуми дека ги известил мобилните оператори од Србија дека ќе бидат отстранети сите нивни антени од територијата на Косово.
XS
SM
MD
LG