Достапни линкови

100 Милиони евра на „Евромилион“ во Велика Британија


Новиот рекорд на европската лотарија Евромилион за Велика Британија е поставен синоќа. На добитникот на извлечената комбинација му припаднаа над 100 милона евра, која според сегашните цени е околу 3 тони злато. Рекордот за Евромилион го држи Шпанија каде паднаа 126 милони евра минатата година.
XS
SM
MD
LG