Достапни линкови

Заврши конференцијата за справување со природни катастрофи


Со донесување заедничка декларација, заврши конференцијата на државите од Југоисточна Европа посветена на соработка при природни катастрофи што се одржа во Анталија. Во документот се нагласува неопходноста од засилување на механизмите за координации на регионалната соработка, како и зголемување на обемот на информации и технологии.
XS
SM
MD
LG