Достапни линкови

Отворена Народната Канцеларија на Претседателот Иванов


Во центарот на Скопје денеска беше отворена првата Народна канцеларија на Претседателот на Република Македонија. Основна цел, според Претседателот Ѓорѓе Иванов, е тој да има постојана и однапред утврдена динамика на средби со граѓаните, но и можност тие да поднесат преставки и поплаки за проблемите со кои се соочуваат.
Во Канцеларијата има волонтери од неколку етнички заедници, а нема волонтери Албанци поради тоа што никој не се пријавил на огласот.
XS
SM
MD
LG