Достапни линкови

Македонско - косовски бизнис форум во Скопје


Денеска во Скопје се одржува македонско – косовски бизнис форум. Организатор на средбата е косовската Агенција за промоција и инвестиции, а целта создавање директни контакти меѓу компаниите од двете земји и унапредување на соработката.


XS
SM
MD
LG