Достапни линкови

Денеска целосно нормализирање на авио сообраќајот во Европа


Денеска во цела Европа се очекува нормализирање на воздушниот сообраќај. Авионите беа приземјени поради вулканскиот облак од пепел од Исланд. Меѓународната транспортна асоцијација предивидува дека загубите во авио сообраќајот ке изнесуваат најмалку 1,7 милијарди долари.
XS
SM
MD
LG