Достапни линкови

Македонскиот парламент ќе расправа за интерпелацијата на Маневски


На дневен ред на денешната седница на Собранието на Македонија е интерпелацијата за работата на министерот за правда Михајло Маневски, поднесена од опозицијата. Пратениците, меѓу другото, ќе ги разгледаат и Предлозите на законите за изменување и дополнување на Законот за денационализација, за основање на Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија.
XS
SM
MD
LG