Достапни линкови

Потпишување договор за двокатни автобуси


Во Министерството за транспорт и врски денеска ќе биде потпишан договор со кинеската компанија „Џенгџоу Јутонг Групација,, за набавка на 202 двокатни автобуси, од кои 200 од затворен тип и 2 од отворен тип за градски сообраќај. Оваа кинеска компанија, како што соопшти Министерството за транспорт, беше избрана за најповолен понудувач на спроведената постапка за јавна набавка.
XS
SM
MD
LG