Достапни линкови

Буџетскиот дефицит на САД намлен за 8%


Американскиот буџетски дефицит, во првата половина од фискалната 2010-та година, е намален за 8 насто во однос на истиот период лани. Според Вашингтон Пост, намалувањето на дефицитот е резултат на поголемиот прилив од даноците и помалиот обем на потрошувачка во однос на проектираното.
XS
SM
MD
LG