Достапни линкови

Над милион потписи за предвремени избори во Србија


Претставници на опозицијата во Србија денеска ќе ги предадат потписите за нови избори. Српската напредна партија, Нова Србија и Демократската партија на Србија ќе му предадат на премиерот на Србија Мирко Цветковиќ повеќе од милион потписи на граѓани на Србија кои поддржуваат распишување на вонредни параламентарни избори.
XS
SM
MD
LG