Достапни линкови

Ден на здравјето


На посебно поставен пункт на плоштадот Македонија се вршеа превентивни здравствени прегледи - мерење шеќер и маснотии во крвта. Ова е дел од одбележувањето на Светскиот ден на здравјето во Македонија. Што мислат граѓаните?

XS
SM
MD
LG