Достапни линкови

Денеска 100-та седница на Собранието на Македонија


Собранието на Република Македонија денеска ќе ја одржи стотата седница на чиј дневен ред се триесетина закони во прва и во втора фаза. Пратениците ,меѓу другите, ќе решаваат за предлозите на законите за железничкиот систем, за сигурност во железничкиот систем и за надзор на пазарот, измените и дополнувањата на Законот за вршење на услуги брз трансфер на пари, на Царинскиот закон, на Законот за Царинска управа, сите во второ читање.
XS
SM
MD
LG