Достапни линкови

Нови безбедносни мерки на аеродромите во САД


Американските власти воведоа нови безбедносни мерки во проверката на патниците со цел спречување на евентуални терористички закани. Меѓу другото, според новите правила, едно лице ќе може да биде запрено за дополнителна проверка доколку одговора на описот на разузнавачките служби за потенцијален терорист.
XS
SM
MD
LG