Достапни линкови

Русија ќе и даде финансиска инекција на Јужна Осетија


Русија ќе обезбеди 191 милион долари помош за Јужна Осетија за да и помогне да развие своја инфраструктура.Заменикот министер за развој, Роман Панов изјави дека парите ќе бидат наменети за подобрување на патиштата и за снабдување со вода за главниот град на Јужна Осетија.
XS
SM
MD
LG