Достапни линкови

Час за нашата планета - гасете светло вечер во 20:30


Светскиот фонд за заштита на природата организира вечерва во 20. 30 минути, луѓето ширум светот да ги угаснат светлата. Целта е да се сврти вниманието кон климатските промени. Оваа акција, која Генералниот Секретар на ОН Бан Ки Мун ј нарече „ Час за нашата планета“ се организира по 4 пат.
XS
SM
MD
LG