Достапни линкови

Русија ја забрани книгата Мајн Кампф


Руското обвинителство ја забрани книгата Мајн Кампф на Адолф Хитлер, наведувајки дека во неа се оправдува дискриминацијата и уништувањето на луѓето кои не се ариевци.Досега оваа книга можеше слободно да се чита на некои интернет страници, а полу-леаглно беше продавана и во книжарниците, се вели во соопштението.
XS
SM
MD
LG