Достапни линкови

Поранешен КГБ агент е сопственик на 3 британски весници


Поранешниот разузнавачки руски агент на КГБ , Александар Лебедев купи уште два британски весника. Лебедев пред една година го купи и лондоскиот весник „Вечерен Стандард“ за само една фунта. Рускиот милјадер веќе е косопстевник со поранешниот руски лидер Михаил Горбачов, на весникот Новаја, кој е критички настроен кон Кремљ
XS
SM
MD
LG