Достапни линкови

Економската состојба во Македонија во февруари полоша од јануари


Економската состојба во февруари е понеповолна во однос на претходниот месец, оценуваат раководителите на деловните субјекти во Република Македонија, јави МИА.
Според податоците на Државниот завод за статистика, обемот на производство бележи пад во споредба со претходниот месец, додека оценката за безбеденоста на производството со порачки е поповолна.
XS
SM
MD
LG