Достапни линкови

Руска ракета во американски сателит


Руска ракета е дел од американски телекомуникациски сателит. Руските новински агенции известуваат дека „ЕхоСтар 14“ ќе помогне да се емитува вискоко квалитетен телевизиски сигнал за 14 милиони гледачи во Северна Америка
XS
SM
MD
LG