Достапни линкови

Кацин ја завршува посетата на Србија


Известувачот на Европскиот Парламент за Србија, Јелко Кацин, денеска ја завршува посетата на Белград со разговори со претставници од правосудството и од невладиниот сектор. Кацин оцени дека Европската Унија е подготвена да ја ратификува Спогодбата за стабилизација и асоцијација веднаш откако српските власти ги уапсат преостанатите обвинети за воени злосторства.
XS
SM
MD
LG