Достапни линкови

Грузија доби европски кредит


Европската банка за обнова и развој денеска соопшти дека ќе одобри заем за Грузија во вредност од 180 милиони евра за подобрување на инфраструктура. Грузија 100 милиони евра треба да потроши за реконструкција на железницата и 80 милиони евра за изградба на нов далновод.
XS
SM
MD
LG