Достапни линкови

Нова стратегија на Светска банка за македонски проекти


Македонскиот министер за финасии, Зоран Ставревски ќе се сретне денеска во Скопје со потпретседателот на Светска банка за Европа и Центарлна Азија, Филип Луру.Ставревски изјави дека со Луру ќе разговараат за нова стратегија за следниве 4 години.Тој додаде дека очекува Светката банка да го одобри проектот за далекуводот од Штип до Ниш.
XS
SM
MD
LG