Достапни линкови

Руски полицаец направил блокада од цивили за да фати криминалец


Руски сообраќаен полицаец е под истрага затоа што им наредил на возачи да ги паркираат своите возила попречно на автопат и да остана во нив за да создадат човечки штит со кој ќе му се блокира патот на осомничен криминалец во бегство. Возачите кои биле вклучени во овој инцидент за руска телевизија изјавиле дека осомничниот поминал дирекно низ блокадата од нивните автомобили. Никој не бил повреден во инцидентот ама биле оштетени автомобилите.
XS
SM
MD
LG