Достапни линкови

Косово доби кредит од Светска банка


Светската банка го одобри првиот кредит за Косово во вредност од 20 милиони долари. Според соопштението на канцеларијата на Светската банка во Косово, властите, тие пари, треба да ги искористат за подобрување и модернизација на администрацијата и катастарот.
XS
SM
MD
LG