Достапни линкови

Партиска преписка за денешните протести на стечајците во Скопје


За денешните протести на стечајните работници Владеачката партија ВМРО ДМНЕ тврди дека ги организира опозициската партија СДСМ. ВМРО тврди дека СДСМ се обидува да потикне социјални немири, да предизвика монтирани инциденти и да стимулира граѓанско незадоволство. СДСМ го отфрли обинувањата и тврди дека владечката партија за се поголемото граѓанско незадоволство сака да си обезбеди алиби обвинувајќи го Бранко Црвенковски за некакви сценарија.XS
SM
MD
LG