Достапни линкови

За речиси 60 проценти е намалена продажбата на земјоделските производи


Вкупниот откуп и продажба на земјоделски производи во Македонија во јануари е намален за речиси две третини во однос на истиот месец лани.Според податоците на државниот завод за статистика забележано е намалување на вредноста на вкупниот откуп кај индустриските растенија, овошјето и млечните производи.
XS
SM
MD
LG