Достапни линкови

Во Македонија угостителите со исти цени за услугите


Цените на угостителските услуги во февруари во Македонија во однос на претходниот месец останале на исто ниво.
Според податоците на Државниот завод за статистика, цените на угостителските услуги во февруари годинава во однос на февруари лани пак се зголемиле за 1,8 отсто.
XS
SM
MD
LG