Достапни линкови

ОН:Преседателски избори во Хаити, мора да има


Висок претставник на ОН во Хаити, изјавил дека земјата мора да продолжи со намерите оваа година да се одржат претседателски избори и покрај товарот што го имаат по земјотресот кој ја погоди земјата на 12 јануари. Шефот на мисијата на ОН во Хаити изјавил дека не треба да продолжи понатамошното пропаѓање на земјата. Парламентарните избори планирани за месец февруари
се откажаа, но сеуште нема одлука дали ќе се одржат претседателските закажани за на есен.
XS
SM
MD
LG