Достапни линкови

Казни за туристичките агенции што изманупулирале азиланти


Македонскиот министер за еконимија Фатмир Бесими најави затворање на сите туристички агенции што работат спротивно на законот и превезуваат азиланти од Македонија во западноевропските земји. Бесими додаде дека економската состојба не треба да биде причина за манипулација на граѓаните и злоуптреба на визната либерализација.
XS
SM
MD
LG