Достапни линкови

Законот за заштита на дискриминацијата пред Македонскиот Парламент


На дневен ред на Македонскиот Парламент е Предлог резолуцијата за влијанијата на климатските промени во Македонија, поднесена од група пратеници. Пратениците, меѓу другото, треба да ја донесат декларацијата за побезбеден интернет, а во прво читање е Предлог законот за спречување и заштита од дискриминација.
XS
SM
MD
LG