Достапни линкови

Можна помош за ублажување на последиците од поплавите


Македонската влада размислува за можноста да им помогне на граѓаните кои претпеа штети во поплавените подрачја, изјави министерот за одбрана Зоран Коњаноски при денешната посета на едно од загрозените подрачја во Гостиварско. Тој најави формирање комисии кои ќе излезат на терен и ќе подготват извештаи што ќе бидат разгледани на седница на Влада.
XS
SM
MD
LG