Достапни линкови

Состанок за Стратегијата за Дунавскиот регион


Високи претставници на Европската Унија одржуваат денеска состанок во Будимпешта за Стратегијата за Дунавскиот регион. Покрај земјите членки на Унијата, во овој проект се вклучени и Хрватска, Србија Босна и Херцеговина, Црна Гора, Молдавија и Украина.

XS
SM
MD
LG