Достапни линкови

Во Авганистан досега загинале 1000, а во Ирак 4378 американци


Според независниот интернет сајт Икажултис, бројот на загинати американци во Авганистан достигнал илјада. Оваа година загинале 54 американски војници а во Ирак 8. Во Ирак вкупно пак загинале 4378 американски војници.
XS
SM
MD
LG