Достапни линкови

Холбрук ја заврши турнејата на Централна Азија


Американскиот пратеник за Авганистан и Пакистан, Ричард Холдбрук ја заврши неговата обиколка на Централна Азија. Тој изјави дека целта на неговата турнеја била да разговара со лидерите од регионот за решавање на проблемите во Авганистан. Холбрук го нарече Казахстан „солиден стратегиски партнер“.
XS
SM
MD
LG