Достапни линкови

Заедничка борба против трговијата со дрога


Претставници на шестте поранешни југословенски републики денеска во Загреб ветија дека ќе ги обноват напорите во борбата против трговијата со дрога. На состанокот беше постигната согласност за продлабочување на регионалната соработка со цел прекинување на трговијата со кокаин што од Авганистан преку Балканот завршува во Западна Европа.
XS
SM
MD
LG