Достапни линкови

Европа, повторно во економска криза?


Економското опоравување на земјите во Европа повторно е во застој откако беше соопштено дека е запрен економскиот раст во Германија, а во Италија, во последниот квартал од минатата година е забележан пад. Ваквите информации, покрај буџетските кризи во некои земји од Европската Унија, придонесоа за натамошен пад на еврото на светските берзи, кое денеска се разменува за долар и 35 центи.
XS
SM
MD
LG