Достапни линкови

Најмалку 300 илјади луѓе ја подржуваат иницијативата за предвремени избори во Србија


Иницијативата на Српката напредна партија за распишување на вонредни паралементарни избори ја подржале над 300 илјади граѓани. Во партијата најавуваат дека ќе продолжат да собираат потписи за предвремени избори во Србија додека не соберат најмалку еден милион. Според претставници на партијата на претходните избори излегле околу 4,5 милиони гласачи, па така потписи од еден милион незадоволни граѓани за предвемени избори , актуелната власт не може го занемарени.
XS
SM
MD
LG