Достапни линкови

Македонски цртеж во Белата Куќа


Цртежот „ Икона “ на македонскиот уметник Сергеј Андреевски ќе биде дел од колекцијата на музејот на „Белата Куќа “. Уметничките делата на Андеевски често се дел од многу меѓународни уметнички трезори.

XS
SM
MD
LG