Достапни линкови

ЕБРД и одобри заем на БиХ од 64 милиони евра


Европската банка за обнова и развој денеска и одобри на Босна и Херцеговина заем од 67 милиони евра за зајакнување на финансиската ситуација и секторот за гас во земјата. Банката соопшти дека тие му дале поддршка на финансискиот сектор на БиХ , бидејќи тој во иднина ќе го развие банкарскиот систем во земјата.

XS
SM
MD
LG