Достапни линкови

2009 најлоша за авионската индустрија


Меѓународната асоцијација за авионски транспорт соопшти денеска дека минатата година била најлоша досега во авионската индустрија со остварени најмалку летови, по 1945 година. Експертите сметаат дека причината е во економската криза, поради која голем дел од луѓето за да заштедат пари се решија одморите да ги поминат во својата земја
XS
SM
MD
LG