Достапни линкови

Протести на поранешни воени резервисти во Србија


Неколку стотина поранешни српски воени резервисти денеска ја блокираа пругата Белград- Скопје во железничката станица лесковац и правецот Ниш - Софија, во Ниш. Тие бараат владата да им ја исплати разликата во воени дневници за периодот поминат во Косово за време на интервенцијата на НАТО на Југославија во 1991 година.
XS
SM
MD
LG