Достапни линкови

Трговија со деца на Хаити, предупреди УНИЦЕФ


На Хаити почнале да изчезнуваат деца од болниците, што ја зголемува загриженоста од можна трговија со деца, предупреди денеска УНИЦЕФ. Според претставник на УНИЦЕФ, биле документирани 15 случаи на изчезнати деца од Хаити, каде што и порано имало развиена мрежа на трговија со деца.
XS
SM
MD
LG