Достапни линкови

Дополнителни 4 илјади американски војници во Хаити


САД соопштуваат дека ќе испратат дополнителни 4 илјади војници, да помогнат во справувањето со последиците од земјотресот во Хаити. Овие војници се прераспределени од Европа и Блискиот Исток. Со тоа, бројот на американски војници испратени во Хаити ќе достигне 15 илјади.
XS
SM
MD
LG