Достапни линкови

Невработеноста во САД 10 насто


Во Соединетите Држави, во декмври, биле укинати 85 илјади работни места, но стапката на невработеност останала иста, околу 10 насто. Во апсолутни бројки, во 2009-та година во Соединетите Држави вкупно биле укинати 4,6 милиони работни места, што е најмногу во една година откако се води евиденција од 1939-та година.
XS
SM
MD
LG