Достапни линкови

Грција ќе достави мерки до ЕК за спас на економијата


Грција пред крајот на месецов до Европската Комија ќе треба да достави план за обнова на финаниската стабилност на земјата. За разлика од другите земји кои исто така треба да достават таков план Грција ќе мора порано да ги презентира мерките за спас на економијата за да може комисијата да ги анализира и да ги достави своите предлози до Советот на министри за економија и финансии на ЕУ.XS
SM
MD
LG