Достапни линкови

Лeитер-терористите ја тестираат одбраната на САД


Директорот на американскиот национален контратерористички центар Мајкал Леитер соопшти дека Ал Каеда и другите екстремисти ја тестираат одбраната на САД за да спроведат терористички напад на нејзината територија. Според Леитер обидот на нигериецот на Божиќ да изврши тероистички напад на американски авион е предупредување за нивните понатамошни планови.
XS
SM
MD
LG