Достапни линкови

Шпанија ја превзеде ЕУ


Шпанија од денеска е 6 месечен преседавач со ЕУ – прва земја согласно Лисабонскиот договор. Мадрид, како што се наведува, има амбициозна програма за излез од економската криза и ветување дека нема да престане подршката за интеграција на Балканот.
XS
SM
MD
LG