Достапни линкови

Македонија - трошоците за живот во 2009 намалени


Трошоците на живот во 2009. во однос на минатата година, според проценките на Државниот завод за статистика, ќе забележат намалување од 0,8 отсто.
Според проценетите податоци, индексот на цените на мало годинава во однос на лани се очекува да биде понизок за 1,3 отсто.
XS
SM
MD
LG