Достапни линкови

Русија ќе се бори против корупцијата и тероризмот


Рускиот претседател Димитри Медведев денеска го потпишал договорот на Заедницата на Независни Држави кој ја обврзува земјата да ги зголеми своите напори за спречување на корупцијата и финансирањето на терористичките активности. Според договорот членовите на заедницата ќе треба да се кординираат меѓусебно за да бидат поуспешни во борбата со криминалот.
XS
SM
MD
LG