Достапни линкови

Убиен Абдулаев, поранешен шампион во Таи - Бокс


Поранешниот шампион во Таи Бокс Муслим Абдулаев е убиен ноќеска на начин кој укажува на нарачано убиство. Неговото тело е најдено во северниот дел на Москва со повеке истрели во главата. Абдулаев беше европски и светски шампион во 2004 година.
XS
SM
MD
LG